Kā izveidot evakuācijas istabu?

Domājot par pirmo reizi apmeklējot izbēgšanas istabu, jūs varētu sev jautāt: Vai viss būs tikpat sarežģīti kā IKEA skapis bez montāžas instrukcijas? Kā jūs patiesībā izmantojat taustiņus, ja parasti jūs tikai glāstat skārienjūtīgos ekrānus? Un ar ko sākt - ar paniku vai padošanos? Neuztraucieties, mēs esam gatavi atbildēt uz visiem šiem aktuālajiem jautājumiem, protams, ar pieskārienu. Laipni lūgti šajā aizraujošajā istabā, kuras iemītnieki ne tikai dalās noslēpumos, bet arī prot labi pajokot.

Glābšanās istabu skaistums ir tāds, ka dažkārt arī vislielākais iesācējs ir atradis risinājumu, kamēr veterāns vēl cīnās ar pirmajām durvīm. Šeit visi ir vienlīdzīgi: vieni kā pieredzi ienes savas krāšņās neveiksmes, citi - spēju uzreiz neslēpties, ieraugot mīklu. Lai gan reizēm strīdamies kā ģimene Ziemassvētku vakariņās, mēs visi esam vienisprātis, ka tieši sīkumi dzīvē (piemēram, baterijas, kas vienmēr pietrūkst) ir tie, kas izšķirošie.

Atcerieties jēdzienu "izbēgšana": Vislabākā bēgšana vienmēr ir pa durvīm - ja vien jūs neesat nindzja un izvēlaties griestus. Tāpēc, ja redzat durvis, meklējiet atslēgu. Šī metode ir vairāk pārbaudīta nekā mēģinājumi izlauzties cauri sienai ar kailām rokām. Nevairieties no norādēm: Tās ir kā draudzīgi spoki, kas jums rāda ceļu, un jums nav ar nevienu jādalās par to.

Kāds aizrautīgs bēgšanas istabu fans iesaka rūpīgi visu izpētīt - kas zina, varbūt izeja ir veikli maskēta kā lūka grīdā? Svarīgi ir dalīties ar komandu ar katru ideju, pat ar visprātīgāko. Kurš gan būtu iedomājies, ka risinājums varētu būt "izliksimies, ka esam mēbeles"?

Kārtības cienītājs iesaka visus atrastos priekšmetus savākt vienuviet. Tas ir kā blusu tirgū - nekad nezini, ko atradīsi, bet ir labi zināt, kur tas atrodas. Parasti katram priekšmetam ir savs lielais brīdis izbēgšanas istabā, pēc tam tas ir tikai jauks suvenīrs. Ja jums labāk patīk uztraukums, kad esat viens pats, palūdziet spēles meistaram, lai viņš dod jums pavedienus tikai tad, kad esat trīs reizes apmetis apli un teicis: "Lūdzu, lūdzu, lūdzu, lūdzu!".

Esi gatavs ātri orientēties un izprast evakuācijas istabu veidotāju sarežģītos domu gājienus. Nepieskarieties visam pēc nejaušības principa - ja vien jūs patiešām nevēlaties pārbaudīt, vai arī vāze ir daļa no mīklas. Tomēr, ja jūtat vēlmi izpētīt visu, tad to arī dariet: pastāv iespēja, ka jūs sastapsiet kaut ko svarīgu. Ja kāds objekts pretojas, atcerieties: mazāk spēka, vairāk galvas. Nepalieciet bez izšķirošā dekoratīvā priekšmeta.

Mēs arī iesakām saglabāt mieru un koncentrēšanos - panika nav labs padomdevējs, ja vien nespēlēsiet spēli "kurš ātrāk iekritīs histērijā". Labā ziņa: vienmēr ir pietiekami daudz laika, lai saplānotu savu nākamo gājienu un pārspētu zelta zivtiņas uzmanību. Glābšanās istaba novērtēs jūsu pūles. Vissvarīgākais ir gūt prieku, spēlējot spēli. Ja jums tas izdosies, glābšanās istabas varētu kļūt par jūsu jauno apsēstību. "Bet tas nenozīmē, ka tev nav jādomā," - gudrs padoms, kas pat pieredzējušākajiem spēlētājiem būtu jāatceras, pat ja viņi mēģina izbēgt no Ēģiptes kapa replikas.

Citas raksti

Kādi ir glābšanās spēļu veidi?
Glābšanās spēles ir kļuvušas par neatņemamu mūsdienu brīvā laika pavadīšanas sastāvdaļu un piedāvā dažādus veidus, kā pārbaudīt savas garīgās un fiziskās spējas, iejusties aizraujošos stāstos un piedzīvot adrenalīnu. Atkarībā no savām vēlmēm jūs varat izvēlēties starp klasiskām glābšanās istabām, dinamiskām asa sižeta spēlēm, aizraujošiem VR piedzīvojumiem un daudz ko citu. Apskatīsim galvenos veidus un izzināsim to īpašības un pievilcību.
Lasīt rakstu
Bēgšanas spēle, kas tā ir?
Pēdējos gados ir parādījusies jauna brīvā laika pavadīšanas iespēja, kas piedāvā gan uztraukumu, gan mīklu risināšanas prieku: glābšanās spēle. Šis interaktīvais izklaides veids ir iemantojis fanus visā pasaulē un piedāvā aizraujošu laika pavadīšanas veidu kopā ar draugiem, ģimeni vai kolēģiem. Bet kas īsti ir evakuācijas spēle?
Lasīt rakstu
Padomi triumfējošai izbēgšanas istabas pieredzei!
Iedomājieties, ka jūsu pirmā vizīte izbēgšanas istabā ir kā pirmais randiņš: nervus kutinoša, noslēpumaina un jums nav ne jausmas, kas jūs sagaida, izņemot neskaidrus tiešsaistes pārskatus, kas sola, ka tas būs "pilnīgi aizraujoši", nesniedzot nevienu mājienu. Šeit ir daži iekšējie padomi, kā sagatavoties un izveidot sapņu komandu.
Lasīt rakstu
Kā izvēlēties glābšanās spēli?
Vai esat pamanījuši, ka sociālos tīklus pārpludina fotogrāfijas ar laimīgiem draugiem, kuriem ir izdevies izbēgt no uzdevumu istabas? Šķiet, ka ir pienācis laiks ienirt šajā brīnišķīgajā pasaulē. Taču mums priekšā ir uzdevums: kā izvēlēties pareizo spēli no piedāvājuma pārpilnības?
Lasīt rakstu
Kā izveidot evakuācijas istabu?
Domājot par pirmo reizi apmeklējot izbēgšanas istabu, jūs varētu sev jautāt: Vai viss būs tikpat sarežģīti kā IKEA skapis bez montāžas instrukcijas? Kā jūs patiesībā izmantojat taustiņus, ja parasti jūs tikai glāstat skārienjūtīgos ekrānus? Un ar ko sākt - ar paniku vai padošanos? Neuztraucieties, mēs esam gatavi atbildēt uz visiem šiem aktuālajiem jautājumiem, protams, ar pieskārienu.
Lasīt rakstu
Līgavas ierosinājums izbēgšanas istabā
Perfektā brīža un vietas izvēle līgavas ierosinājumam ir lēmums, kuru daudzi cilvēki pieņem ar lielu rūpību. Pēdējos gados ideja izteikt līgavas ierosinājumu izbēgšanas istabā ir kļuvusi populāra. Šī unikālā pieeja piedāvā ne tikai aizraujošu un neaizmirstamu pieredzi, bet arī privātu un intīmu atmosfēru, kas padara šo brīdi īpašu.
Lasīt rakstu
Outdoor Escape - jau dzirdēts?
Outdoor Escape spēles ir pārcēlušas populāro Escape Room pasauli ārā un piedāvā unikālu mīklu risināšanas, dārgumu meklēšanas un pilsētas izpētes kombināciju. Tās apvieno tradicionālā Escape Room izaicinājumus un komandas darbu ar papildus izpētes un piedzīvojumu elementu reālajā pasaulē. Šajā rakstā apskatīsim, kas ir Outdoor Escape, kā tas darbojas un kāpēc tas var būt lieliska aktivitāte draugiem, ģimenei vai kolēģiem.
Lasīt rakstu
Spēlēt Escape Room pilsētas ceļojuma laikā ir obligāti
Pilsētas ceļojumi piedāvā unikālu iespēju izpētīt dažādu vietu kultūru, vēsturi un arhitektūru. Tomēr papildus tradicionālajiem apskates objektiem ir viena aktivitāte, kas nevienā ceļojuma plānā nedrīkst iztrūkt: Escape Room apmeklējums. Šīs interaktīvās, tematiski veidotās telpas piedāvā piedzīvojumu, kas ir gan izklaidējošs, gan izaicinošs, un sniedz ceļotājiem unikālu pieredzi pilsētā.
Lasīt rakstu
Escape Quest Duell
"EscapeQuest Duell" ir aizraujošs papildinājums tradicionālajām Escape spēlēm, kas pārnes mīklu risināšanas un komandas darba koncepciju konkurences formātā. Tā vietā, lai strādātu kopā kooperatīvos komandos, spēlētāji "Escape Quest Duell" laikā sacenšas viens pret otru, lai redzētu, kurš ātrāk atrisinās mīklas un izpildīs uzdevumus, lai pirmais izkļūtu no telpas vai situācijas. Kas ir īpašs "Escape Quest Duell"?
Lasīt rakstu
Līgavas ierosinājums Escape Room
Perfektā brīža un vietas izvēle līgavas ierosinājumam ir lēmums, kuru daudzi cilvēki pieņem ar lielu rūpību. Pēdējos gados ideja izteikt līgavas ierosinājumu Escape Room ir kļuvusi populāra. Šī unikālā pieeja piedāvā ne tikai aizraujošu un neaizmirstamu pieredzi, bet arī privātu un intīmu atmosfēru, kas padara šo brīdi īpašu.
Lasīt rakstu
Vecpuišu ballīte izbēgšanas istabā
Vecpuišu ballīte iezīmē pāreju no viena dzīves posma uz nākamo un ir laiks, kad kopā ar draugiem radīt neaizmirstamas atmiņas. Pēdējos gados par populāru izvēli šādām svinībām ir kļuvušas izbēgšanas istabas. Tās piedāvā unikālu uztraukuma, izaicinājumu un komandas darba apvienojumu, kas padara tās ideāli piemērotas šim īpašajam notikumam.
Lasīt rakstu
4 iemesli, kāpēc svinēt bērna dzimšanas dienu Escape Room
Escape spēles ir kļuvušas par populāru izklaides veidu visu vecumu cilvēkiem, sniedzot unikālas pieredzes komandas darbā, loģiskajā domāšanā un radošumā. Šie aspekti padara Quest spēles par ideālu vietu bērna dzimšanas dienas svinībām.
Lasīt rakstu